Over Interlogistix

Organisatie

Interlogistix is een logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in nationale transportactiviteiten. Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam nemen wij verschillende logistieke uitdagingen uit handen voor grote retailers en werken wij samen met professionele logistieke bedrijven. Door continue mee te denken met de behoeften van onze klanten leveren wij diensten op een hoog kwaliteitsniveau. 


Missie

Het is onze missie om logistieke diensten aan te bieden waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid aan de basis staat bij Interlogistix. Wij nemen alle logistieke zorgen weg en hierbij organiseren wij onze diensten efficient en duurzaam.   


Visie

Interlogistix wil een toonaangevende organisatie zijn door innovatieve logistieke diensten aan te bieden met een hoog kwaliteitsniveau. Door continue mee te denken over logistieke uitdagingen en de bijbehorende oplossingen verbeteren wij continue de kwaliteit van onze dienstverlening. Op langere termijn wil Interlogistix uitgroeien tot een organisatie met logistieke diensten die kwalitatief ver boven de bedrijfssector uitsteekt.